tandregulering

Tandregulering

Professionel tandretning i Holte

Har du en uhensigtsmæssig tand- eller kæbestilling, så kan du have brug for en professionel tandregulering til at forhindre smerter og gene samt give dig et mere lige, flot smil. Hos Holte Tandreguleringsklinik kan du få forskellige former for professionel tandretning og tandregulering.

I klinikken, der er placeret i Holte, behandles patienter fra omkringliggende byer som Virum og Lyngby samt hele Københavnsområdet. Her bliver der tilbudt tandregulering til voksne og børn, der oplever problemer og smerter som følge af uhensigtsmæssig kæbe- og tandstilling. I klinikken kan du ligeledes få råd og vejledning, hvis du mistænker, at du har brug for en tandretning, mens du også kan få tandregulering med invisalign – den usynlige bøjle.

Årsager til behov for tandregulering

Der kan være flere årsager til, at du har behov for en tandregulering, herunder:

  • ·​Hvis du har problemer med dit sammenbid (overbid, underbid osv.), kan en tandretning forbedre din bidfunktion og give dig et flottere smil.
  • ​Tandregulering kan give dig en bedre tyggefunktion og et flottere smil, hvis du mangler tænder i over- og/eller underkæbe.
  • ·​Hvis du har trangstilling, det vil sige for lidt plads til tænderne, kan en tandregulering hjælpe dig.

Besøg klinikken og få et flottere smil

Hvis dine skæve tænder, ikke volder dig problemer i forhold til tyggemuskler og kæbeled, men stadigvæk er til daglig gene, er det en god grund til få det undersøgt af en specialtandlæge med speciale i tandretning.

En tandregulering kan bruges til at skabe et flot smil uden skæve tænder. Alle har glæde af et smil, der stolt kan vises frem, og det kan der blive sørget for i Holte Tandreguleringsklinik.

Kontakt os for en pris

Prisen på tandretning afhænger af behandlingens omfang og hvilken type bøjle, du skal bruge. Det er dog muligt at afdrage hele beløbet i rater efter aftale med tandklinikken. Hvis du ønsker en pris på regulering af dine tænder eller at bestille en tid hos bøjletandlægen, så kontakt os i dag. I klinikken bliver du altid taget godt og professionelt imod.

Holte Tandreguleringsklinik

​​Tandregulering for børn og voksne​

Ring på telefon og bestil tid til en indledende samtale, hvor et behandlingsforslag skitseres.​

Kontakt​oplysninger

​Klinik v/ Lone Møller

​​​Specialtandlæge i ortodonti

Telefon: 45 42 16 88

Parkering​​

Holte Stationsvej 6, 2840 Holte

Klik her for rutevejledning

Der er fri parkering og klinikken​ligger tæt ved Holte Station