Invisalign bøjle

Invisalign​ - en usynlig bøjle der giver dig flotte tænder

​Ønsker du at få et flot og blændende smil, men skræmmes du ved tanken om at skulle gå med bøjle? Så er Invisalign måske den rette løsning til dig. Invisalign er en usynlig / gennemsigtig bøjle.

Holte Tandreguleringsklinik hjælper børn og voksne fra bl.a. Virum, Lyngby, resten af Nordsjælland og Københavnsområdet med usynlige bøjleløsninger.

Usynlig bøjle med Invisalign

Tandregulering behøver ikke være ensbetydende med de velkendte ’togskinner’ hen over tænderne, men kan i dag gøres med flere forskellige typer bøjler, der til daglig ikke kan ses eller lægges mærke til.

Invisalign er en af disse bøjler.

En Invisalign bøjle fungerer som en aftagelig og gennemsigtig bøjle, der er fremstillet individuelt til dine tænder. Skinnen er ideel til at oprette tandstillingsfejl ved fortænder i over- og underkæbe, mens den dog ikke kan bruges til at rette på større afvigelser mellem kæberne.

Holte Tandreguleringsklinik har stor erfaring med Invisalign, og du er meget velkommen til at få en samtale med en bøjletandlæge, hvor I ser på dine behov og vurderer, hvorvidt du er egnet til denne bøjletype.

Sammen finder I en løsning, der matcher dine ønsker og dine behov​.

Hør mere om mulighederne for at få en behandling med en Invisalign-bøjle

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig en pris på en usynlig bøjle fra Invisalign, så er du velkommen til at kontakte klinikken på telefon 45 42 16 88 for at bestille en tid til en indledende undersøgelse. 

Holte Tandreguleringsklinik

​​Tandregulering for børn og voksne​

Ring på telefon og bestil tid til en indledende samtale, hvor et behandlingsforslag skitseres.​

Kontakt​oplysninger

​Klinik v/ Lone Møller

​​​Specialtandlæge i ortodonti

Telefon: 45 42 16 88

Parkering​​

Holte Stationsvej 6, 2840 Holte

Klik her for rutevejledning

Der er fri parkering og klinikken​ligger tæt ved Holte Station